Veuve Clicquot Brut Magnum

Veuve Clicquot (Champagne)

RP87WS92

Produkten inte tillgänglig i Sverige

979,00kr + 87,45kr Leverans (7 - 13 dagar)

979,00kr/enhet

Leverans: Brut de champ (Frankrike)

kr You will receive 1.19 points for each unit bought

Veuve Clicquot är tillverkaren av den här Veuve Clicquot Brut Magnum (979,00kr), en mousserande vin vin från Champagne av de bästa pinot noir, pinot meunier och chardonnay druvorna och har en alkoholstyrka på 12%. Veuve Clicquot Brut Magnum är den perfekta mousserande vin att kombinera med pasta och söta krämer och musselpaté. Drinks&Cos användare recenserade den här mousserande vin vin med 4 av 5 poäng medan omtalade vinguider ger följande poäng: robert parker betyg : 87 och wine spectator betyg: 92.

Teknisk arket · Veuve Clicquot Brut

Typ Av Vin : Vin mousserande vin
Beteckning:Champagne (Champagne,Frankrike)
Källare: Veuve Clicquot
Volym : 150cl Andra volymer
Betyg: RP87WS92
Vindruvor : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Lhopkoppling : TilltuggEfterrätterPaté eller foie grasKonfektyrMusselpatéPasta och söta krämer
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12
Förbrukningstemperatur: 6-8
Typ Av Mousserande: Brut
Årgång: Ung
se mer »

Beskrivning · Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Brut Magnum (Chardonnay, Pinot Meunier och Pinot Noir)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: en vacker, gul-guld höjdpunkter, ett rikt och fint skum.
 • Näsa: kraftfull och tilltalande, fruktig vid första (vita frukter, nötter), sedan vanilj-böjs och slutligen doftande sött bröd. Den perfekta balansen mellan dofter av druvsorter (frukt) och dofter av åldrandet i flaskan (bakverk).
 • Mun: I munnen är öppen och dynamisk attacken, sedan ge vika för en fruktig harmoni. Vinet har en viss struktur, vilket gör det möjligt att klassificera familjen av strukturerade och vinous Bruts. Den aromatiska uthållighet är anmärkningsvärt med fruktiga toner och kryddig på samma gång.

URSPRUNGSBETECKNING: Champagne

VINTILLVERKARE: Veuve Clicquot

DRUVOR: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Veuve Clicquot

Köp Vin Veuve Clicquot:

Omdöme

Markerad recension om Veuve Clicquot Brut Magnum

Vino Premier

Publicerad på 09.29

4/5

Veuve Clicquot Brut Magnum

Champagne Champagne 5LEl Veuve Clicquot Brut Magnum 1. Veuve Clicquot Brut Magnum 1. 5L, ursprungsbeteckning Champagne är tillverkad av druvsorter Chardonnay, Pinot Meunier och Pinot noir från vingården Veuve Clicquot. Idealisk för fiskrätter, kaviar, vitt kött, korv, rökt ost. . . Det rekommenderas att smaka mellan 6 och 8 ° C. Om du har några tvivel när man köper Champagne Veuve Clicquot Brut Magnum 1. 5L, kontakta sommelier av vår online vinbutik och kommer att råda dig utan förpliktelser.

Fler recensioner av Veuve Clicquot Brut Magnum

Anonym

Publicerad på 10.59

4 /5

Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum

- En Champagne House så småningom bedömas på kvaliteten på sin Brut Non Vintage. Det är i skapandet av ett sådant vin som den sanna Art of Champagne blandning avslöjar sig.
- Det här är en konst där huset Veuve Clicquot utmärker sig. Vår Brut Yellow Label speglar de fantastiska vingårdar som vi äger och konsekvent natur vår stil. Dominansen av Pinot Noir ger den struktur som är så typiskt Clicquot, medan en touch av Pinot Meunier rundor ut blandningen. Chardonnay tillför elegans och finess är viktigt i en perfekt balanserad vin.
- druvor från så många som 50 till 60 olika Crus gå till blandningen av Yellow Label. Traditionellt, är proportionen av varje druvsort som används: 50 till 55% Pinot Noir - 15 till 20% Pinot Meunier - 28 till 33% Chardonnay.
- Dessa siffror variera något från år till år beroende på förhållandena. Kocken de Caves måste uppnå den totala konsistens smak, vilket gör Yellow Label så omedelbart igenkännbar, så fullständigt tillförlitlig både vad gäller kvalitet, färg och bouquet.
- Han kommer att bygga på ovärderliga Reserve viner för blandningen: 25-35%, ibland så mycket som 40% för att säkerställa kontinuiteten i stil. Var och en av dessa äldre viner - kanske 9 år - hålls separat för att bevara de unika egenskaperna hos vingården och årgång.
- För det första ser Yellow Label vacker: gyllengul med en skummande halsband av små bubblor. Nästa det är så tilltalande för näsan: initialt påminner om vita frukter och russin, sedan av vanilj och senare brioche. Notera den fina balansen mellan de fruktiga aromer som kommer från druvsorter och toasty aromer efter åldrande i flaskan.
- Den första klunken levererar all färskhet och kraftfullhet så typisk för Yellow Label med en symfoni av frukt smakar efter på. Här är en sann medlem av den mäktiga Brut familjen, väl strukturerad, beundransvärt vinous. De kvardröjande dofter eko och åter eko, med varje frukt eller krydda notera distinkt.
- Veuve Clicquot Yellow Label lyckas förena två motsatta faktorer - kraftfullhet och finess - och hålla dem i perfekt balans. Denna konsekvent makt att behaga gör den idealisk som en aperitif, och perfekt som Champagne att njuta med en måltid.
MySecretWine

Publicerad på 17.22

4 /5

- Champagne Veuve Brut Carte Jaune Clocquot Magnum är ett mousserande vin.
- Det kommer från vingården Veuve Clicquot och tillhör ursprungsbeteckningen Champagne (Frankrike). Den är gjord med Chardonnay och Pinot Meunier druvorna.
- Det är gul med gyllene höjdpunkter och innehåller mycket små bubblor.
- Avslöja fruktiga aromer med toast och vanilj anteckningar väl avvägda.
- Smaken är trevlig och mycket intensiv.
- Den är tillverkad av en blandning av ca 50 viner.
- För en god kvalitet, införlivas det mellan 25% och 35% av kassa viner.
- Det är en lämplig champagne att följa kött, råa skaldjur, vit och blå fisk, grönsaker, ost och kaviar.
Garrafeira Nacional

Publicerad på 14.59

4 /5

Na história gör Champanhe, Vinhos que foram misturados para Obter uma maior doçura foram habitualmente descrito Como "Ricos". Mesmo som garrafas de Veuve Clicquot da década de 1840 encontradas recentemente nas Ilhas Åland tem mais de 150 gramas de Açúcar por litro. Hoje em dia, Veuve Clicquot impulsiona esta Tradicao da era Contemporanea com Rich, um Champanhe dedicada en misturas. Trazendo um Espírito de cocktail en uma casa já conhecida pela Ousadia e inovação, Veuve Clicquot Rich é um Convite para enriquecimento da experiência de degustação. Das Montanhas aos Oceanos, telhados aos desfiladeiros ingen inverno ou ingen verão, de dia ou de noite, Veuve Clicquot rico é perfeito de qualquer forma, em qualquer lugar e en qualquer hora.
Läs fler recensioner för Veuve Clicquot Brut Magnum »

Summan av betyg

(20 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  20
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 20 kommentarer »