Ruinart Brut Rosé Magnum

Ruinart (Champagne)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

1.485,00kr + 87,45kr Leverans (7 - 13 dagar)

1.485,00kr/enhet

Leverans: Brut de champ (Frankrike)

kr You will receive 1.8 points for each unit bought

Ruinart Brut Rosé Magnum (1.485,00kr) är en mousserande vin vin tillverkad av Ruinart från Champagne från pinot noir och chardonnay druvor och presenterar ett alkoholinnehåll på 12.5%. På Drinks&Co, den här mousserande vin vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng.

Teknisk arket · Ruinart Brut Rosé

Typ Av Vin : Vin mousserande vin
Mousserande färg: Rosaaktig
Andra Årgångar: Se
Beteckning:Champagne (Champagne,Frankrike)
Källare: Ruinart
Volym : 150cl Andra volymer
75cl och 375ml
Vindruvor : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Typ Av Mousserande: Brut
se mer »

Beskrivning · Ruinart

Ruinart Brut Rosé Magnum (Chardonnay och Pinot Noir)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • having: Ruinart Rosé Magnum är kronblad rosa med gul-gula nyanser. Delikat riklig och mycket fina, ihållande bubblor längs ytan.
 • Näsa: Mycket tydlig, intensiv och definierad näsa, som ger kraftig toner av röda frukter, speciellt röda bär och jordgubbar. En intensiv vin.
 • Mun: Kraftig och ihållande i gommen, med uttalad körsbärs nyanser: mjuk och rund kropp. Trevlig och fast finish.

SERVERINGSTEMPERATUR: 8 ° C

ATT KOMBINERA MED VINET: Vita kött, godis Efterrätter

BEREDNING: 45% Chardonnay 1er Cru och 55% Pinot Noir, varav 18% omvandlas till vin i rött, gör Ruinart en av de färskaste och finaste rosé marknaden.

Grad av alkohol: 12%

VINTILLVERKARE: Champagne Ruinart

DRUVOR: Pinot Noir och Chardonnay

Ruinart

Genom århundradena har Ruinart odlat spetskompetens som ett sätt att leva. Nicolas Ruinart successiva arvingar har placerat kvalitet, äkthet och elegans i hjärtat av produktionen av champagne. Således är drömmar förevigat Thierry Ruinart Dom, den viktigaste inspirationen bakom konsten att...

Köp Vin Ruinart:

Omdöme

Markerad recension om Ruinart Brut Rosé Magnum

Vcommevin

Publicerad på 15.57

4/5

Ruinart Brut Rosé Magnum

Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay från kusten i vita och 55% Pinot Noir från Montagne de Reims. - Vinifiering: Traditionell. Alkoholjäsning i temperaturreglerade tankar av rostfritt stål. Dosering 6 g per liter. - Volym: 12. 5 - Apogee: En drink närvarande - service: 10 - avtalet (n): Aperitif Salmon Salmon Trilogy

Fler recensioner av Ruinart Brut Rosé Magnum

Wine Must

Publicerad på 18.04

4 /5

Montering utarbetats på basis av Chardonnay och Pinot Noir mestadels klassificeras som Premiers Crus, med en andel på 20-25% av reserv viner från de två föregående åren. 45% Chardonnay från Côte des Blancs och Montagne de Reims 55% Pinot Noir av Montagne de Reims och dalen vid Marne, varav 18-19% omvandlas till vin i rött. Vinframställning: Manuell skörd alkoholhaltig jäsning i tankar av rostfritt stål termoreglerad För rött vin, kort och lätt extraktion maceration malolaktiska jäsningen Dosering: 9 g / l SMAK ANMÄRKNINGAR Färgen är en delikat rosa granat från apelsin reflexer. Den gasutveckling är livlig och ljus, med en ihållande Perlage. Det ser coolt och känslig näsa, initialt erbjuda en palett av exotiska frukter (guava, Litchi) och röd frukt (hallon, körsbär, smultron). Tonerna av ros och granatäpple spetsa till smakprofil komplex och intensiv, som domineras av aromer inte alltför etablerade. På provsmakning attacken är skarp och full, livas upp av en mild gasutveckling. Dofter av röd frukt nyplockade helt Express. I denna balans kombinerar en läcker rundhet och en behaglig friskhet, som uttrycks med en elegant touch och uppfriskande mint och rosa grapefrukt. BÄGARE från plattan Ruinart Rosé Champagne är en stor gemytlighet, trevligt att konsumera när som helst av måltiden, från aptitretare till dessert. Det kommer att förstärkas genom en rå karaktär skinka (San Daniele eller Parma) tunt. Därefter en lax semiconserva eller förberedelse till den japanska "tataki" kommer att avslöja de många facetter. För huvudrätten kan åtföljas av ett ben av lamm från mjölk eller en kalvkött filé tillagas vid låg temperatur. Efter måltiden är fullt uttrycka sig genom en soppa av röda frukter, livas upp av en utmärkt balsamvinäger från Modena.
Campoluz Enoteca

Publicerad på 10.59

4 /5

Ruinart Rosé Magnum är ett utmärkt exempel på den behärskning av Maison Ruinart som fått sitt delikatess och elegans till den stora andelen Premiers Crus Chardonnay från Cote des Blancs och och dess färg och fruktig doft av en förnuftig blandning av Pinot Noir Montagne de Reims. Tasting Notes Ruinart Rosé Magnum MagnumRuinart Rose är en utsökt delikat rosa och skimrande med blixtar av guld och koraller.
Odyssee Vins

Publicerad på 04.22

4 /5

Varumärke: Ruinart | Land: Frankrike | champagne | Typ: rosévin | Volym: 150cl | Appellation: Champagne | School Alkohol: 12. 5% / Vol. | Sale förbjudet att minderåriga. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan. dricka ansvarsfullt
Läs fler recensioner för Ruinart Brut Rosé Magnum »

Summan av betyg

(12 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  12
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 12 kommentarer »