Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Pol Roger (Champagne)

RP92WS91

Produkten inte tillgänglig i Sverige

5.462,05kr + 164,23kr Leverans (7 dagar)

5.462,05kr/enhet

Leverans: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (Storbritannien)

kr You will receive 6.62 points for each unit bought

Pol Roger är tillverkaren av den här Pol Roger Brut Réserve Jeroboam (5.462,05kr), en mousserande vin vin från Champagne och har ett alkoholinnehåll på 12%. Drinks&Cos användare recenserade den här mousserande vin vin med 4 av 5 poäng och med följande poäng: robert parker betyg : 92 och wine spectator betyg: 91.

Teknisk arket · Pol Roger Brut Réserve

Typ Av Vin : Vin mousserande vin
Beteckning:Champagne (Champagne,Frankrike)
Källare: Pol Roger
Volym : 300cl Andra volymer
Betyg: RP92WS91
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12
Typ Av Mousserande: Brut
Årgång: Bokning
se mer »

Beskrivning · Pol Roger

Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Pol Roger Extra Cuvée Réserve Brut Vit Folie Doppelmagnum Jerobeam visar en ljus guldfärg med små pärlor
 • Näsa: Komplex doft med lager av skalade, råa nötter, vit svamp, gräs, ananas, lime och nougat med inslag av kärvhet. En söt liten ingång, är denna rika och krämig med en härlig överflöd till det tidigt och aprikos.
 • Mun: Surhet visas på baksidan, så att frukt smaker av ananas och citron i förgrunden. Finishen är lång och subtil, kryddig med en kryddig mineralitet.

DRUVOR: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay

VINTILLVERKARE: Champagne Pol Roger

Pol Roger

Distinction och elegans. Pol Roger är "gentlemanna" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det är därför inte förvånande att Winston Churchill och även då brittiska kungafamiljen borde ha gjort det till sin favorit genom åren. Denna förfining återspeglar en hel livsstil....

Köp Vin Pol Roger:

Omdöme

Markerad recension om Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Publicerad på 04.58

4/5

Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

På näsan, är champagne domineras av vita blommor, gröna äpplen, brioche och ett spår av mineralitet. På gommen finns inslag av stenfrukter, en viss nötighet och en antydan av honung stödja färskhet surheten

Fler recensioner av Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Herbert Eriksson

Publicerad på 13.58

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR AV Pol Roger Brut Résever Jeroboam :
- Utseende: halmgul, fin och ihållande bubbla.
- Näsa: kraftfulla, trevliga, fruktiga aromer, päron, mango, blommiga aromer, jasmin, kaprifol, brioche, vanilj, harmonisk och fräsch.
- Mun: fruktig, kanderad frukt, kvitten, sylt, honung, citrus, mandarin, apelsinskal, kryddig, anis, vinous, elegant, färska, kraftfulla och fina toner.

URSPRUNGSBETECKNING: Champagne.

DRUVOR: Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay.

ATT KOMBINERA MED VINET: Aptitretare, durnate en hel måltid.
SERVERINGSTEMPERATUR: 10-13ºC
ALKOHOLHALT: 12,5%
A Wine Day

Publicerad på 15.53

4 /5

Pol Roger Brut Caisse Bois D'Origine D'1 Jeroboam

Reflekterande även kompetens i huset, utvecklar Pol Roger Brut Réserve de kvaliteter någon stor varumärke Champagne: beständig smak och djup smak. Det föreslås här Jerobeam en flaska 3 liter. Tillverkad av trettio stilla viner av årgångar, druvsorter och årgångar, kommer det från en harmonisk blandning av ca en tredjedel av var och en av de tre traditionella komponenterna i Champagne: Svarta Pinot för ramen, kropp, styrka och hållbarhet som tillhandahålls av tanniner; Pinot Meunier för friskhet, rundhet och fruktig; Chardonnay för den aromatiska komplexitet, finhet, elegans och lätthet. Pol Roger Brut Reserve har en vacker halmgul färg och riklig och fina gasutveckling. Hans näsa, kraftfull och engagerande, avslöjar från fruktaromer (päron, mango) och sedan distribuerar lätta dofter av kaprifol och jasmin vit, och fortsätter på brioche och vanilj. På gommen, bakom en öppen och dynamisk attack erbjuder vinet en vacker harmoni och en behaglig friskhet, samtidigt som en viss struktur. kokta fruktsmaker (kvitten gelé, aprikossylt) är glatt gnugga med dofter av bivax och akacia honung. Antecknade både fruktig (skal kanderad apelsin, mandarin) och kryddor (kardemumma, anis), är eftersmaken anmärkningsvärt. Hitta alla årgångar från huset av Pol Roger närvarande till salu The Golden flaska champagne och bläddra vår stora format flaskor katalog, Jerobeam, Metusela, Salmanazar och Balthazar.
Lord Wine

Publicerad på 14.40

4 /5

Pol Roger Brut Jeroboam

Gyllene halm färg med rikliga bubblor. På näsan, frukt anteckningar utvecklas till ljus aromer av kaprifol och jasmin vit, slutar i vanilj och brioche. På gommen, kokta frukt anteckningar blandas med vax doft (bi) och honung. enastående vin som skall serveras som aperitif eller att följa en hel måltid.

Summan av betyg

(5 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  5
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 5 kommentarer »