Pol Roger Brut Réserve

Pol Roger (Champagne)

RP90UV90WS91HDV2RVF15.5B+D16

Produkten inte tillgänglig i Sverige

390,50kr 359,15kr + 87,45kr Leverans (7 - 13 dagar)

390,50kr 359,15kr/enhet

Spara 31,35kr ! (-8%)

Leverans: Brut de champ (Frankrike)

kr You will receive 0.44 points for each unit bought

Pol Roger Brut Réserve (359,15kr) är en mousserande vin vin från Champagne producerad av Pol Roger från pinot noir, pinot meunier och chardonnay druvor och presenterar ett alkoholinnehåll på 12.5%. Pol Roger Brut Réserve är den perfekta mousserande vin att kombinera med camembert och krabba. vin mousserande vin fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare och har även robert parker betyg : 90 och wine spectator betyg: 91.

Teknisk arket · Pol Roger Brut Réserve

Typ Av Vin : Vin mousserande vin
Andra Årgångar: Se
Beteckning:Champagne (Champagne,Frankrike)
Källare: Pol Roger
Volym : 75cl Andra volymer
Betyg: RP90UV90WS91HDV2RVF15.5B+D16
Vindruvor : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Lhopkoppling : TilltuggKöttSkaldjurOstlammhummerKrabbaCamembert
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Förbrukningstemperatur: 10
Typ Av Mousserande: Brut
Årgång: Bokning
se mer »

Beskrivning · Pol Roger

Pol Roger Brut Réserve (Chardonnay, Pinot Meunier och Pinot Noir)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: The Pol Roger Brut Réserve har gyllene halm färg.
 • Näsa: (särskilt päron och mango) tillsammans med ljus anteckningar kaprifol, vit jasmin, vanilj och fruktaromer brioche.
 • Mun: smak av kokt frukt (kvitten, aprikos sylt) är markerade. I slutet de uthärda fruktiga och kryddiga toner.

URSPRUNGS: Champagne

VINTILLVERKARE: Pol Roger. Druvor Pol Roger Brut Réserve från olika vingårdar: Pinot Noir framställs huvudsakligen av några av de bästa skorpor Reims berg; pinot meunier kommer från flera sårskorpor Vallée de la Marne och området Epernay och chardonnay kommer från Epernay och några av de bästa sårskorpor i Côte des Blancs.

DRUVOR: Pinot Noir, Chardonnay och Pinot Meunier

ÅLDRANDE: Vinet mognar i underjordiska lager som ligger 33 meter under gatunivå. Vila i minst tre månader innan de släpptes.

FÖRBEREDELSE: När druvorna skördas, pressas druvorna omedelbart. Vörten förblir vid en temperatur av 6 ° C under 24 timmar. Alkoholjäsning utförs i rostfritt stål vid en låg temperatur (18 ° C). Den andra jäsningen (prise de mousse) och mognad sker i en kontrollerad miljö cool. Varje flaska ges ett traditionellt avlägsnats (manuell) innan provsmakning och dosering.

ATT KOMBINERA MED VINET: Perfekt som aperitif eller att följa med en måltid.

SERVERINGSTEMPERATUR: 08.06 ° C

ALKOHOLHALT: 12,5%

Pol Roger

Distinction och elegans. Pol Roger är "gentlemanna" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det är därför inte förvånande att Winston Churchill och även då brittiska kungafamiljen borde ha gjort det till sin favorit genom åren. Denna förfining återspeglar en hel livsstil....

Köp Vin Pol Roger:

Omdöme

Markerad recension om Pol Roger Brut Réserve

Juan Manuel Gonzalvo

Publicerad på 00.11

4/5

Pol Roger Brut RéserveGrönt äpple, anis, bröd, intensiv, krispigt, bitter. 90 poäng.

Fler recensioner av Pol Roger Brut Réserve

Anonym

Publicerad på 10.59

4 /5

- På näsan är champagne domineras av vita blommor, gröna äpplen, brioche och ett spår av mineralitet.
- På gommen finns inslag av stenfrukter, en viss nötighet och en antydan av honung stödja färskhet surheten. Storbritannien lager får en ytterligare 6 månader efter disgorgement åldrande så det är redo att dricka vid frigöring men cellaring för ett par år kommer att avslöja större djup.
- Den aperitif champagne par excellence, men en som har tillräcklig ryggrad vara berusad med fisk och även kryddiga rätter.
- Brut Reserve blandas från 30 fortfarande bas viner från olika vingårdar, olika årgångar och de tre huvudsakliga sorter som dominerar regionen champagne: Pinot Noir bidrar kropp, djup karaktär och livsförlängande tanniner och kommer från byar i Montagne de Reims - Verzy, Verzenay, Mailly, Ambonnay, Mardeuil och Louvois; Chardonnay ger lätthet, elegans och finess och dras från Epernay själv och byarna i Côte des Blancs - Cuis, Oiry, Oger, Vertus, Moussy och Chouilly; Pinot Meunier levererar ungdomlig fräschör, energi och fyllig karaktär med druvor från Vallee d'Epernay - Vincelles, Venteuil, Troissy, Damery, Vandières, Brugny, Chavot, Monthelon och Pierry.
- Druva: 33% Pinot Noir, 34% Chardonnay, 33% Pinot Meunier.
Elisabeth Banyols

Publicerad på 11.03

4 /5

Pol Roger Brut Réserve Är en champagne som jag älskar för dess regelbundenhet, dess finess och elegans. En mycket trevlig champagne som aperitif, med mycket fina bubblor. konventionell montering och slut, är detta en klassiker som aldrig besviken och det behagar alla de mest krävande gommar.
Vinopuro

Publicerad på 11.07

4 /5

Champagne Brut Reserve Pol Roger är de bästa funktionerna i denna historiska franska vingård för att få ett perfekt resultat genom att kombinera de rätta passnings 3 typer av druvor i Champagne: Pinot Noir för strukturen och kropp, Pinot Meunier för färskhet och hennes runda, fruktig smak och Chardonnay för att få aromatisk komplexitet, elegans och mjukhet. För att producera det, efter det att de har skördats och försiktigt tryckte är druvorna kvar att mogna i kar vid temperatur stål med låg. Därefter produkten smakade, blandas och flaska. Vid denna punkt flaskorna möter färska Pol Roger grävde 33 meter under jord källare där Pol Roger Brut Reserve åldras i fyra år. Precisionsbearbetning och manuellt för Champagne klar och fruktig smak med fin och ihållande bubblor och kombinera komplexitet, lätthet och stil.
Läs fler recensioner för Pol Roger Brut Réserve »

Summan av betyg

(37 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  37
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 37 kommentarer »