Chambolle-Musigny

Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017
Beteckning:Chambolle-Musigny (Bourgogne, Frankrike)
Källare: Georges Lignier
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Från Georges Lignier (Chambolle-Musigny), fick vi den här Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017 (3.421,02kr), en röd vin som är tillverkad av 2017 druvor och visar ett alkoholinnehåll på 12.5%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här röd enligt Drinks&Cos användare.

Description of Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017

Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017

Producent: Georges Lignier

OD: Chambolle-Musigny

se mer

Reviews of Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017:Betyg Domaine Georges Lignier & Fils Chambolle Musigny 2017:

4 /5

2017 - Ej avtals bild. De följer perfekt, ljust kött eller stekar. Vinerna från Chambolle är flexibla utan att förlora den goda kvaliteten för åldrande och de är redan bekväm från 2: a året. Även om de var alltid mycket trevlig efter mer än 10 år av flaskor. Hållbarhet 2 till 10 år. 17ºC arbetstemperatur. Estate Domaine Georges Lignier och Son: Grundades i början av nittonhundratalet Lignier Georges området har varit en släktgård. Grundaren av fältet i sin nuvarande form var George Lignier, farfar, som hade ärvt vingårdarna i hans far Jules. De byggnader där området är nu gått in i familjens egendom vid denna tidpunkt. Han hade ett mål att göra området en av de största i Morey-Saint-Denis. Vad han har gjort ganska bra eftersom området når nu 16 hektar. Hans son Bernard går med honom 1949 för att fortsätta odlingen av vinstockar. Det är vid denna tidpunkt att området lämnar byn vinkooperativ att förverkliga sin egen vinframställning. Hans grand-son George, som efterträdde sin far 1970, bekräftas av hela vin som produceras på gården och den växande andelen tappning. Idag tar han sin erfarenhet och sin expert öga ovärderlig.
I själva verket är en ny sida skriven med målgång efter sina oenolog studier hans brorson Benoit Stehly på fältet under 2002.
För närvarande har fältet 17 namnen på 16 hektar spridda över 50 tomter, planterade huvudsakligen Pinot Black.
Se mer
,