Borba

Borba Ana Loura 2017

75cl Volume

30,48kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
2016, 2015, 2014 och 2013
Beteckning:Borba (Alentejo, Portugal)
Källare: Ana Vieira Pinto
Volym : 75cl
Vindruvor : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Borba Ana Loura 2017 of Ana Vieira Pinto: en röd vin från Borba som är baserad på de bästa trincadeira, alicante bouschet och aragonêz av 2017 och har ett alkoholinnehåll på 13%.

Elaboration of Borba Ana Loura 2017

Borba Ana Loura 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet och Trincadeira)

Smakanmärkningar:

  • Utseende: Färg Granada djup
  • Nose: Näsan har en intensiv, mogen arom.
  • Mun: är sammetslen, väl strukturerad, med perfekt integrerad syra och tanniner. Slutet är rund, aromatisk och ihållande.URSPRUNGS: BorbaVINTILLVERKARE: Ana Vieira Pinto.DRUVOR: Aragonez, Alicante Bouschet, TrincadeiraUTVECKLING: Druvorna skördas mestadels manuellt. Efter destemming, är förlängd jäsning temperaturstyrd utförs.ATT KOMBINERA MED VINET: Detta vin är perfekt med röd kötträtter, pasta och ostar.SERVERINGSTEMPERATUR: 17 till 19 ° C.ALKOHOLHALT: 13,5%
se mer

Reviews of Borba Ana Loura 2017

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Borba Ana Loura 201720142013

4/5

Det är en ofiltrerad olivolja för att utvinna den rena smaken av frukten. Det är fylligt och med en kryddig skala, utan överdrift.
Se mer
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Vin med mjuk post i munnen, få volym som det går att dricka. Tanniner och struktur väl balanserad. Ett enkelt vin att göra alla nöjda.
- Winemaker: Manuel Pinto
- Vinframställning:
- Druvsorter: Aragones, Trincadeira, Alicante Bouschet.
- Mat Ihopkoppling: Går väl med röda kötträtter, pasta och ost.
- Store och tjäna Råd: Servera vid en temperatur av 16 en 18 ° C.
Se mer
Portugal Vineyards