• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018

Guado al Tasso Antinori (Bolgheri)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

218,24kr + 66,00kr Leverans (48timmar - 7 dagar)

218,24kr/enhet

Leverans: Delitesso (Tyskland)

kr You will receive 0.26 points for each unit bought

Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018 (218,24kr) är en vit vin från Bolgheri producerad av Guado al Tasso Antinori som är baserad på 2018 vermentino och har en alkoholstyrka på 12.5%. Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018 är den perfekta vit att kombinera med mjukost och räkrisotto. vin vit fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Bolgheri (Toscana,Italien)
Källare: Guado al Tasso Antinori
Volym : 75cl
Vindruvor : Vermentino (100%)
Lhopkoppling : TilltuggRisFiskSkaldjurOstRäkrisottoMjukost
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Förbrukningstemperatur: 8-10
se mer »

Beskrivning · Guado al Tasso Antinori

Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018 (Vermentino)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: ljust halmgul.
 • Näsa: Intensiv och fina, vackra blommiga noter, subtila citrus och örter som är typiska för druva.
 • Mun: fräsch och fruktig, en trevlig mineralitet, välsmakande och ihållande.

URSPRUNGSBETECKNING: Bolgheri.

DRUVOR: 100% Vermentino.

ÅLDRING: avstjälkade druvor, försiktigt trycks in. Införs sedan vört jäsningstankar kontrollerad rostfritt stål, fermenteras vid en temperatur av 16 °C temperatur.

UTARBETANDE: var och en av de skiften av vingårdar skördas separat beroende på mognadsgrad av druvorna, vilket skapar ett stort antal av individuella massor av Vermentino med olika dofter och smaker.

ATT KOMBINERA MED VINET: sushi, sashimi, hors d'oeuvres, fisksoppa utan tomat, pasta med fisk utan tomat, risotto med skaldjur, fisk och skaldjur kokt, stekt fisk, fiskgryta och färska ostar.

SERVERINGSTEMPERATUR: 8-10 °C

ALKOHOLHALT: 12,5%

Guado al Tasso Antinori

Ett territorium, det av Guado al Tasso, utmärkt av Bolgheri Amfiteater, en serie kullar som omsluter slätten med utsikt över havet, som kan skapa ett unikt mikroklimat med stora termiska utflykter. Guado al Tasso vingårdar är belägna vid Amfiteaterns fot och på kvällen kommer den kalla luften...

Köp Vin Guado al Tasso Antinori:

Omdöme

Markerad recension om Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018

Vinopuro

Publicerad på 04.55

4/5

Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018

Den Vermentino Bolgheri Guado al Tasso är ett vitt vin som klassas Bolgheri DOC. Det produceras på gården Guado al Tasso Antinori familjens egendom, som ståtar med en månghundraårig tradition inom vinsektorn. Vi är i Toscana, ca 80 km sydväst om Florens. Här milt klimat på grund av dess närhet till havet och vindar som mildrar sommarvärmen skapar perfekta förutsättningar för växande druvor. Den Bolgheri Guado al Tasso Vermentino produceras med hjälp av uteslutande Vermentino druvor. Detta vin har motstridiga ursprung, förmodligen spanska, och är utbredd i flera italienska regioner. Den producerar torrt vitt vin, fruktig och rund. Druvorna skördas mellan slutet av augusti och mitten av september. Jäsningen sker i rostfritt stål, då satserna monteras och buteljeras. Detta vin kännetecknas av friskhet och en stark mineralkomponent, som ger smak och uthållighet.

Fler recensioner av Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri 2018

Clara Aspelund

Publicerad på 17.13

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Detta vin är en vacker och storslagen ljusgul med grönaktiga fläckar av färg som ger glans till vin. Det är klart, ren och genomskinlig.
 • Näsa: presenterar ett brett utbud av doftande och intensiva aromer av gul frukt, vita blommor och citrus konstaterar att slutföra sina aromatiska profilen.
 • Mun: Det är trevligt, välsmakande, med en utmärkt balans mellan friskhet och mineralitet. En lång eftersmak med inslag av citrus.

URSPRUNGSBETECKNING: skärdjup Bolgheri.

VINTILLVERKARE: Antinori.

DRUVOR: 100% Vermentino.

ÅLDRANDE: 5 månader i rostfria ståltankar.

UTVECKLING: Druvorna var de-härrörde, krossade och försiktigt pressas försiktigt. Den resulterande vörten överfördes till fermenteringstankar temperaturkontrollerad rostfritt stål där den alkoholjäsning ägde rum vid en temperatur av 16 ° C

ATT KOMBINERA MED VINET: kan fungera som en starter, med lock, soffor ... Med fisk och skaldjur. Marinerad ris eller pasta med fisksåser.

SERVERINGSTEMPERATUR: 08.06 ° C

ALKOHOLHALT: 13%

Melissa Bergquist

Publicerad på 20.07

4 /5

Perfekt vin att dela med vänner.
Vet inte om det är problem med 2018 men jag tyckte att färgen var mycket avslagen. Jag tyckte att Guado al Tasso Antinori Vermentino Bolgheri luktade som mango, banan och päron. Mycket bra syrlighet.
Vi drack med ett kryddig ris.
Thedrinkshop

Publicerad på 09.03

4 /5

- Den Vermentino från Guado al Tasso har en halmgul färg med grönaktiga höjdpunkter.
- På näsan, presenterar den ett gott utbud av doftande och intensiva aromer av gul frukt, vita blommor och toner av citrus som slutföra sin aromatiska profilen.
- På gommen är det glädjande, salta med en utmärkt balans mellan friskhet och mineralitet. En lång avslutning med inslag av citrusfrukter.

Summan av betyg

(9 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  9
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 9 kommentarer »