De 10 bästa Vodkamärkena

By carolinamasip

 TAGS:undefined

Vodka är en favoritdryck över hela världen och det finns många befintliga varumärken. Men vilka är de bästa vodkamärken i världen? Du har säkert din favorit, men idag presenterarvi de 10 viktigaste vodkamärkena i hela världen:

10 – Vodka Finlandia: Finlandia, det internationella varumärket för Brown-Formans prisade vodka. Producerad i Finland och är det ledande premiumvodkamärket som importeras till Polen, Tjeckien, Bulgarien, Ukraina, Vitryssland, Israel, Rumänien, Ungern och Ryssland. Med smaker av grapefrukt, blåbär, citron, mango, röda bär, skogsbär, mandarin och svarta vinbär.

 9 – Stolichnaya Vodka: ägs av SPI Group och har vuxit tack vare sin marknadsföringskampanj för ”den mest originella Vodkan”. Förra året introducerades Karamel-versionerna.

 8 – Skyy Vodka: Hör till Gruppo Campari, som har fortsatt att marknadsföra sin Skyy premium vodka med en rad provocerande kampanjer. Idag är den nummer av de inhemska premiumvodkamärkena i USA, och den 5: e premium vodkan i hela världen.

7 – Grey Goose Vodka: Bacardis superpremiumvodka som framställs i regionen Cognac i Frankrike. Under 2012 lanserades varumärkets första nya smak på fem år: svarta körsbär.

6 – Zoladkowa de Luxe: Efter en kometkarriär under 2009, är det fortfarande ett av de 10 bästa vodkamärkena och dess huvudmarknad är Polen.

5 – Krupnik: varumärke ägt av Belvedere Group som fortsätter att satsa över hela världen. Finns i Tyskland, Österrike, Kina, Tyskland och USA, och har nu också debuterat i Italien, Spanien och Frankrike.

 4 – Pyat Ozer: Det bäst säljande siberianska varumärket har bibehållit sin stadiga tillväxt sedan 2009, och är nu det 4: e största varumärket i världen när det gäller vodka.

 3 – Belenkaya: Ett ryskt märke med många anhängare i sitt hemland, den finns i fyra varianter: Belenkaya, Belenkaya Lux, Belenkaya Guld och Belenkaya Ceder. Detta varumärke är inte känt utanför Östeuropa, men med en omsättning på 7,3 tusen lådor per år, ligger den på nummer tre på listan.

2 – Absolut Vodka: Dess ständiga lanseringar av både nya smaker och flaskdesign med oändliga begränsade upplagor, är en av anledningarna till att den behåller en konstant tillväxt av försäljningssiffrorna.

1 – Smirnoff: Det är världens största märke för alkoholdrycker, inte bara världens största vodkamärke. Smirnoff har otaliga smaker, varav många är riktade till den amerikanska marknaden. Dess huvudsakliga marknader är USA, naturligtvis, men även Storbritannien, Sydafrika, Kanada och Irland.

Vilken är din favorit vodka? Idag rekommenderar vi 2 vodkabästsäljare på Uvinum:

 

 

 TAGS:Absolut London EditionAbsolut London Edition

Absolut London Edition

 

 

 TAGS:Smirnoff NorthSmirnoff North

Smirnoff North

 

 

Leave a comment