Azores

Verdelho o Original By António Maçanita 2018

75cl Volume

247,25kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Azores (Portugal)
Källare: Azores Wine Company
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Azores Wine Company är tillverkaren av den här Verdelho o Original By António Maçanita 2018 , en vit vin från regionen Azores som är tillverkad av 2018 druvor och visar ett alkoholinnehåll på 12.5%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här vit vin 4 utav 5 poäng.

Elaboration of Verdelho o Original By António Maçanita 2018

Verdelho o Original By António Maçanita 2018

Producent: Azores Wine Company

OD: Azores

se mer

Reviews of Verdelho o Original By António Maçanita 2018

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Verdelho o Original By António Maçanita 2018:Betyg Verdelho o Original By António Maçanita 2018:

4 /5

Perfekt att ta med ost. Jag tog det med mina vänner hemma.
Den har en ljust gul. Aromer av citrongräs. Den har en torr smak.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Verdelho o Original By António Maçanita 20182017

4/5

Smakanmärkningar:Utseende: Ljus halmgul.Näsa: delikata dofter av tropiska frukter som ananas och passionsfrukt.Mun: lätt syrlig, frisk med mineral anteckningar och saltlösning, långa änden.URSPRUNGS: AzoresVINTILLVERKARE: Den Verdelho o Original By António Maçanita 2017 är en Azorean vin framför alla andra, gjorda med druvor från vingård Azorerna Verdelho Wine Company. Pico territorium, där lie vingårdar, kännetecknad av en vulkanisk jord, vilket ger vinstockar spårmineralkarakteristik. Klimatet är oceanisk, men dämpas av de varma strömmarna som kommer från Medelhavet och präglas av hög nederbörd, ett tillstånd som leder till sena mognaden av druvan.DRUVOR: 100% VerdelhoÅLDRANDE: Du kan samla upp till sex år i en sval källare.UTARBETANDE: António Macanita är enologist och behandlar alla aspekter av vinframställning Verdelho o Original By António Maçanita 2017. Arbetet inleds i vingården, med manuell skörd druvor i korgar av 20 kg. som omedelbart de börjar vingården, där druvorna plockas och pressas allt. Efter ungefär en dag, är vörten överföres till små behållare av rostfritt stål (600 till 1000 liter.) För att starta fermentationen, varefter vinet mognat på ekfat till buteljering.ATT KOMBINERA MED VINET: Utmärkt med någon form av fiskfjäll, särskilt fisk och skaldjur.SERVERINGSTEMPERATUR: 12 ° CALKOHOL 13%
Se mer
Thea Lindbergh