Kunders åsikter om Drinks&Co

Vad säger våra Kunder?

Våra kunders åsikter är viktiga för Uvinum. Tack vare era bedömningar, kritik och upplevelser kan vi fortsätta att förbättra vår service och vår kundtjänst, då de hjälper oss att bli bättre och gör att köpupplevelsen blir lätt, snabb och säker.

Med våra kunders bidrag tillsammans med vår passion för vin, har vi utvecklat en internet service och en app där våra kunder enkelt kan hitta och köpa de viner, mousserande viner, sprit och öl som de vill ha, problemfritt och 100% säkert.

Och tack vare deras bedömningar och köperfarenheter har vi lyckats att bli den enda butiken inom sektorn där man kan köpa vin från hela världen och samtidigt få flera erbjudanden, på så vis säkerställs att vi alltid erbjuder bästa möjliga försäljningspris.

Våra kunders åsikter hjälper oss inte bara att förbättra vår service, utan hjälper även andra att ta bättre köpbeslut: deras värderingar och kritik gällande de tillgängliga produkterna gör att andra kan guidas och känna sig tryggare i sitt belutstagande. Faktum är att, Uvinum skapades för att det fanns en önskan att underlätta onlineköp av vin, sprit, öl och andra produkter, genom att erbjuda personliga rekommendationer och bästa möjliga pris, alltid med viljan att dela med oss till och uppmuntra våra kunder att dela me sig av sina åsikter, bedömningar och upplevelser gällande Uvinum och de produkter som köpts hos Drinks&Co.

Upptäck hur andra kunder har värderat sin upplevelse på Drinks&Co

Jan Persson

10 /10

Smidigt att beställa och snabb leverans.
Marcus Champagne

10 /10

Leveransen perfekt!
Lennart Eckegren

8 /10

trevligt bemötande på Vin och Deli i göteborg nu i helgen
Bekir Tanrisevdi

10 /10

Exsellent
Peeter Pakker

10 /10

You are just great:)
Per Hedén

8 /10

Tu Tienda Del Vino is a very good company!